Privé-consulten


Privé-les

Privé-lessen duren drie kwartier. In privé-lessen kan ik heel gericht werken. Voor specifieke problemen is deze aanpak soms verstandiger en doeltreffender dan een cursus. Vervolgconsulten zijn vaak korter, maar afhankelijk van uw wensen en wat er nodig. 

Puppensocialisatie

Als u hulp wil bij het socialiseren van uw pup bied ik daarvoor speciale socialisatie-lessen aan. Deze duren drie kwartier. In principe is eenmaal voldoende om te leren wat u moet doen en wat u per se niet moet doen met uw pup in deze belangrijke fase van het leven van uw pup. Voor pups vanaf 7 weken. 

Trekken aan de riem

Trekt uw hond aan de riem en wil u hiervan af. In deze les bespreek ik de mogelijkheden voor u en uw hond. En maken een start. Er zijn verschillende mogelijkheden om van dit trekken af te komen. In principe is een bijeenkomst voldoende. Een enkele keer is een vervolg wenselijk.

Gentle-Leader les

In één les uw hond van het trekken af. Bij het werken met een Gentle Leader of een Halti is het wel van groot belang dat u de hulpmiddelen goed gebruikt! Deze les zorgt daarvoor.

© W. van Overeem 2017, 2020, 2022